Consolidated Minerals

This project was a refurbishment of existing premises, with the main focus on the reception and breakout area. The aim was to create a colourful and vibrant area for the kitchen and break out room to better suit the needs of the staff. In addition, the reception area was updated to ensure an appealing first impression when entering the premises.

The challenge when conducting a refurbishment in an occupied space is always to ensure minimal disruption to the staff and clients.

To ensure the area was safe at all times hoardings were erected within the tenancy while the works to the new kitchen and breakout area were completed. In addition deliveries and noisy works were carried out prior to staff arriving in the morning and over the weekend. The works were staged to ensure staff disruption was kept to a minimum and the upmost care was taken to ensure the office space was kept clean and tidy at all times.

The project was carefully planned, and as a result was completed ahead of time.

Back to all Projects